MENU

Vårt väror / Risotto med Tryffel

Risotto med Tryffel

Produceras av Familien Picco

Il Fornaio utökar med en ny variant av risotto. Risotto med tryffel är en klassisk italiensk maträtt från norra och centrala italienska köket. Smaken av vår risotto är mild och balanserad, med karakteristiska inslag av sommartryffel som kommer från tryffel dalarna i regionen Marche.

LÄTT middag som smakar
Det behöver inte vara svårt att göra en risotto, Il Fornaio risotto blandningar tar bara 17 minuter att göra och det enda du behöver är att tillsätt olivolja, vatten och parmesan. En risotto blandning ger fyra förrätter eller två huvudrätter.


Familjen Picco i Piemonte är vår producent av ekologiska carnaroli ris. De har odlat sina områden sedan början av 1930-talet och med ett medvetet ganska traditionella jordbruksmetoder, som en del av sitt kompromisslösa fokus på kvalitet och ingredienser. Ofta behandlas grödor för hand, för att säkerställa bästa möjliga smak och näringsvärde.

 

Ingredienser och näringsinnehåll

Ingredienser & näringsinnehåll:

Carnaroli ris * 92%, havssalt, ost (innehåller mjölk), tryffel (Tuber aestivum) 0,1%, rismjöl *, lök *, selleri *, morötter *, persilja *, extra jungfruolja *, majsstärkelse *, miso * (Soya *, ris *, vatten, salt, koji), jästextrakt *, * kryddor, arom. * = Ekologiskt

Allergener: mjölk, soja, selleri.

 

Energi: 335 kcal / 1422 kJ

 Fett: 1,2 g

Varav mättade fettsyror 0,3 g

 Kolhydrat: 74 g

varav sockerarter 0,7 g

 Fiber: 1,9 g

 Protein: 8,6 g

 Salt 2 g

 

Artikelnummer: 442541